R&D laborant farmaceutische ontwikkeling en productie - Puurs, BE

Functieomschrijving

Wij zijn als onafhankelijk, Belgisch familiebedrijf reeds actief sinds 1986 in de farmaceutische industrie. Zo zijn we uitgegroeid tot dé partner bij uitstek voor de top 20 farma bedrijven in België. Vanop onze 2 sites in Puurs staan we met onze 200 enthousiaste en gedreven medewerkers elke dag klaar om ons veelzijdig aanbod aan niet-steriele geneesmiddelen te produceren en te verpakken. Ook verlenen we diensten op vlak van onderzoek en ontwikkeling. Het familiale karakter zit in ons DNA. Daarom hechten we veel belang aan de waarden betrouwbaarheid, collegialiteit en engagement.

Binnen onze organisatie zijn we op zoek naar een R&D Laborant farmaceutische ontwikkeling en productie - Puurs,BE


Wij verwachten entrepreneurship en ownership binnen de volgende taken:

  • Samen met je collega's binnen R&D werk je mee aan de ontwikkeling van geneesmiddelen in vaste (tabletten, capsules, granulaten, vaste dispersies), vloeibare (suspensies, nanosuspensies, oplossingen) en half-vaste vorm (gels, crèmes, zalven).
  • Je helpt bij de productie van geneesmiddelen voor klinische studies.
  • In deze rol ben je verantwoordelijk voor het rapporteren en documenteren van de door jou uitgevoerde experimenten en het schrijven van rapporten.

Functievereisten

Wie ben jij?

  • Bachelor Farmaceutische en biologische laboratorium technieken of een gelijkwaardige richting.
  • Ervaring en praktische kennis in het tabletteren, granuleren, sproeidrogen is een must.
  • Kennis van analytische technieken zoals, DSC, PSD, tap & bulk density, …
  • Een eerste ervaring binnen een farmaceutische R&D labo is een meerwaarde.
  • Initiatief nemen, zeer georganiseerd werken met een sterke mate van autonomie en engagement voor het bedrijf.


Wat bieden wij?

Je maakt deel uit van een groeiende organisatie en je komt terecht bij ervaren professionals die elkaar enthousiast ondersteunen.  Als team werken we constructief samen aan hetzelfde doel, in een open positieve sfeer, met respect voor elkaar, strevend naar een fijne, motiverende, inspirerende werkomgeving.  Tegelijkertijd krijg je de kans om op een onafhankelijke manier te werken, waarbij je het vertrouwen krijgt om prioriteiten te stellen.

Betrokkenheid, verantwoordelijkheid nemen, initiatief en continue verbetering zijn diep verankerd in onze bedrijfscultuur met daarnaast een competitief salarispakket.