Quality Control Analyst - Puurs, BE

Functieomschrijving

Wij zijn als onafhankelijk, Belgisch familiebedrijf reeds actief sinds 1986 in de farmaceutische industrie.  Zo zijn we uitgegroeid tot dé partner bij uitstek voor de top 20 farma bedrijven wereldwijd. Vanop onze 2 sites in Puurs staan we met onze 200 enthousiaste en gedreven medewerkers elke dag klaar om ons veelzijdig aanbod aan niet-steriele geneesmiddelen te produceren en te verpakken.  Ook verlenen we diensten op vlak van onderzoek en ontwikkeling.  Het familiale karakter zit in ons DNA. Daarom hechten we veel belang aan de waarden betrouwbaarheid, collegialiteit en engagement.

Binnen onze organisatie zijn we op zoek naar een Quality Control Analyst - Puurs, BE.


Wij verwachten entrepreneurship en ownership binnen de volgende taken:

  • Samen met een aantal collega’s binnen het kwaliteitscontrole labo sta je in voor de analyse op eindproducten (vloeistoffen, crèmes, poeders, …).
  • Je voert de analyses uit volgens de voorgeschreven methodes van de farmacopee of volgens de methodes van onze klanten.
  • Naast het bereiden van oplossingen voer je ook de metingen zelfstandig uit.
  • Naast de chromatografische technieken HPLC en GC komen infrarood – UV spectroscopie, Karl Fisher, viscositeitsmetingen en titraties ook regelmatig aan bod.


Functievereisten

Wie ben jij?

  • Bachelor Chemie, Bachelor Farmaceutische en biologische laboratoriumtechnieken of je hebt een gelijkaardige opleiding gevolgd.
  • Ervaring in een analytisch labo en kennis van HPLC en GC analyses is een must, ervaring met Chromeleon software is een pluspunt.
  • Initiatief nemen, zeer georganiseerd werken met een sterke mate van autonomie en engagement voor het bedrijf.
  • Aan jou de keuze of je dit doet in een 2-ploegensysteem of daguren.


Wat bieden wij?

Je maakt deel uit van een groeiende organisatie en je komt terecht bij ervaren professionals die elkaar enthousiast ondersteunen.  Als team werken we constructief samen aan hetzelfde doel, in een open positieve sfeer, met respect voor elkaar, strevend naar een fijne, motiverende, inspirerende werkomgeving.  Tegelijkertijd krijg je de kans om op een onafhankelijke manier te werken, waarbij je het vertrouwen krijgt om prioriteiten te stellen.

Betrokkenheid, verantwoordelijkheid nemen, initiatief en continue verbetering zijn diep verankerd in onze bedrijfscultuur met daarnaast een competitief salarispakket.