Quality Assurance Engineer - Puurs, BE

Functieomschrijving

Wij zijn als onafhankelijk, Belgisch familiebedrijf reeds actief sinds 1986 in de farmaceutische industrie.  Zo zijn we uitgegroeid tot dé partner bij uitstek voor de top 20 farma bedrijven in België.  Vanop onze 2 sites in Puurs staan we met onze 200 enthousiaste en gedreven medewerkers elke dag klaar om ons veelzijdig aanbod aan niet-steriele geneesmiddelen te produceren en te verpakken.  Ook verlenen we diensten op vlak van onderzoek en ontwikkeling.  Het familiale karakter zit in ons DNA. Daarom hechten we veel belang aan de waarden betrouwbaarheid, collegialiteit en engagement.

Binnen onze organisatie zijn we op zoek naar een Quality Assurance Engineer - Puurs, BE


Wij verwachten entrepreneurship en ownership binnen de volgende taken:

  • Opvolgen van incidenten en deviaties, impact analyse doen en root cause onderzoek waar nodig.
  • Verantwoordelijk zijn voor de behandeling, opvolging en rapportering van klachten.
  • Doen van de jaarlijkse evaluatie van elk farmaceutisch product en je bent mee verantwoordelijk voor het opvolgen van de kwalificatie van leveranciers.
  • Instaan voor de verdere uitbouw van ons kwaliteitssysteem volgens de GMP in nauwe samenwerking met de QA supervisor aan wie je rechtstreeks rapporteert.
  • Zeer actief meewerken/meedenken aan het opstellen en implementeren van procedures in het algemeen en in het bijzonder procedures met betrekking tot validatie, kalibratie en training.
  • Geven van algemene trainingen zoals GMP-trainingen, lijnfasen binnen productie en verpakking, …
  • Je neemt actief deel aan het aansturen, uitwerken en het opvolgen van projecten omtrent kwaliteitsverbetering van producten, processen en diensten binnen Purna.

Functievereisten

Wie ben jij?

  • Bachelor/Master diploma in een wetenschappelijke richting met een eerste ervaring als QA engineer en hebt kennis van GMP processen.
  • Een enthousiaste en professionele teamspeler die in staat is om het kwaliteitsbeleid over te dragen aan alle collega's.
  • Initiatief nemen, zeer georganiseerd werken met een sterke mate van autonomie en engagement voor het bedrijf.
  • Verbindende communicatieve vaardigheden met een uitstekende kennis van het Engels, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je werkt voornamelijk in dagdienst maar kan indien nodig in 2-ploegen werken.


Wat bieden wij?

Je maakt deel uit van een groeiende organisatie en je komt terecht bij ervaren professionals die elkaar enthousiast ondersteunen.  Als team werken we constructief samen aan hetzelfde doel, in een open positieve sfeer, met respect voor elkaar, strevend naar een fijne, motiverende, inspirerende werkomgeving.  Tegelijkertijd krijg je de kans om op een onafhankelijke manier te werken, waarbij je het vertrouwen krijgt om prioriteiten te stellen.

Betrokkenheid, verantwoordelijkheid nemen, initiatief en continue verbetering zijn diep verankerd in onze bedrijfscultuur met daarnaast een competitief salarispakket.